Социјалистичка партија у Брчком позива на фер кампању!!!

Социјалистичка партија у Брчком позива на фер кампању!!!
Изборна кампања ОО СП Брчко, упркос чињеници да је почела првог дана путем интернета, симболичним “кашњењем” другог дана озваничили су почетак своје кампање, како би показали да су другачији од свих.
„Очекивања су да ће Социјалистичка партија имати најбољи изборни резултат од оснивања СП у Брчком јер је народ препознао нас као партију промена, партију младих али и партију искусних људи. Брчко мора да се отвори за долазак, како домаћих тако и страних инвестиција. Брчко не сме више да буде затворен град за све оне који желе да улажу и да запошљавају младе а таквих инвеститора још увек има. И лепљење плаката другог дана је симболични начин да укажемо на кашњење Брчког у односу на све друге градове у БиХ али и у региону. Стога нам и јесте циљ да након ових Избора радимо на пословном напретку и да сви наредни Буџети у Брчком буду економски а не социјални какви су до сада били“, рекао је Зоран Кокановић, председник и носилац листе ОО СП Брчко.
Кокановић је у духу добрих и фер политичких односа пожелео свим политичким партијама пуно среће на изборима уз поруку да ће СП на овим изборима имати фер кампању!
Categories: Brčko