Brčko: Vukan, Jelena i Draško narednih dana će imati cjelodnevnu posjetu Brčkom

Brčko: Vukan, Jelena i Draško narednih dana će imati cjelodnevnu posjetu Brčkom

Predizborna kampanja još nije zvanično počela ali samo zvanično a poznati i neuništivi revolucionari uveliko obilaze gradove u Republici Srpskoj dok ovaj puta kako naš izvor saznaje na redu je i Brčko distrikt BiH.

Jedna nevladina organizacija pozvala je najhrabrije revolucionare u čitavoj Bosni i Hercegovini da sa svojim aktivistima u centru grada provedu dan sa građanima Nebojša Vukanović, Jelena Trivić i Draško Stanivuković. Kako naš izvor saznaje da je u organizaciji tog udruženja potvrđen dolazak i jednog ministra iz Vlade Srbije ali dok ne bude za sigurno potvrđen dolazak neće se javno iznositi njegovo ime.

Da je u politici postoji pravilo da pravila nikad nema je i sama činjenica da naši visokopozicionirani političari u Republici Srpskoj uveliko sarađuju pa i pomažu nevladinom sektoru da mladi BiH političari, najprostije rečeno revolucionari jednog vremena polako ulaze u svaki dom pa i u Brčkom je i sama činjenica da su se svi udružili da se nešto mijenja u ovom društvu.

Draško Stanivuković, Jelena Trvić i Nebojša Vukanović, aktuelni gradonačelnik Banja Luke kao i narodni poslanici u Republici Srpskoj dali su se na raspolaganje i revolucionarima u Brčkom da bi pomogli napraviti promjene i sačuvati ono malo ako je od društva ostalo.

Podsjetimo da su njih troje sa najhrabrijim srcima u Bosni i Hercegovini nakon 20 godina vladavine u Banja Luci, bez jednog kupljenog glasa, tadašnje vlastodršce poslali u istoriju.

Svi građani Brčkog će ovaj put imati priliku da se druže sa ovim političarima, dok oko protokola se još pravi strategija. Čak su i neki brčanski političari dali podršku ovakom činu druženja političara i građana.

Tačan datum i vrijeme takve posjete biće na vrijeme poznat građanima, na kraju druženja svi zajedno će održati konferenciju za novinare.

 

LP

Categories: Brčko