TRUNUO JE U ZATVORU 14 GODINA: Kada je izašao, osvetio se svima na neverovatan način!

TRUNUO JE U ZATVORU 14 GODINA: Kada je izašao, osvetio se svima na neverovatan način!

Ovaj čovek na prvi pogled izgleda sasvim obično, zar ne? Da li možete da pogodite čime se bavi? Pogledajte njegovu neverovatnu životnu priču!

Njegovo ime je Hose Muhika. On živi na farmi u Urugvaju sa svojom suprugom i psom koji ima 3 noge. Hose živi srećnim i skromnim životom, ali kada vidite čime se on zapravo bavi bićete iznenađeni!

Ovo je Parlament Urugvaja. Hose nije domar ili čistač, daleko od toga! Hose je glavni u ovoj zgradi. Da, on je sada već bivši, predsednik Urugvaja. Nikada niste videli ovakvog državnika!

U svetu je poznat kao “najsiromašniji predsednik”, a to je sve zbog toga što on 90% svoje zarade daje u dobrotvorne svrhe! Navikao je na skroman život. Nakon što se borio za slobodu svoje nacije, proveo je 14 godina u zatvorukao vojni zatvorenik.

Pošto se odriče najvećeg dela novca koji zaradi, njemu ostaje prosečna plata jednog građanina Urugvaja. On sebe ne smatra posebnim. On želi da bude običan građanin kao i svi drugi.

Privatno, vozi Volksvagen Bubu, a kao svoja zvanična državna kola koristi Opel Korsu. Neki državni zvaničnici bi mogli da se ugledaju na njega! Neverovatno je kako ovaj predsednik predstavlja baš ono što i treba da predstavlja – svoj narod!

(Izvor: Srbijadanas.com)

Categories: Region