Lepa Brena zvijezda koja je proslavila Brčko, misterija, u svijetu ostala popularnija od Tita

Lepa Brena zvijezda koja je proslavila Brčko, misterija, u svijetu ostala popularnija od Tita

Regionalna muzička zvijezda Lepa Brena na Instagramu je podijelila nostalgičnu fotografiju sa jednog od svojih nastupa od prije nekoliko decenija uz emotivan osvrt.

Naime, Brena je objavila fotografiju za koju je ranije otkrila da je nastala na početku ’80-ih godina i to u Zagrebu. Uz to je imala i prilično emotivan osvrt na svoju dugogodišnju karijeru.

„Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge…svega što mi se dešavalo kao ženi, majci i umjetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan, smatram da sam uspjela gotovo nemoguće – da ostanem svoja, prirodna, normalna, nasmijana, žena od krvi i mesa, u duši ista kao ona djevojčica koja je prije četrdeset i četiri godine iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svijet„, napisala je pjevačica uz fotografiju.

Marija Šerifović poručila je da je „jedna Brena“, a u komentarima su se nizale reakcije na objavu te su pisali kako je s razlogom legenda muzičke scene.

Podsjetimo, Lepa Brena se vraća u Sarajevo nakon petnaest godina, na veliku scenu u Zetru, 20. i 21. aprila 2024. godine. Uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i posebno pripremljenu najveću scenu koja je do sada viđena u Zetri – izvest će svoje najveće hitove.

Simbolično bh. turneja pod imenom „Imam pesmu da vam pevam“ kreće baš iz Sarajeva u godini u kojoj se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara.

Izvor: infobrcko.com

Categories: Brčko