Lepa Brena ostala bez snajke: Viktor Živojinovic ostavio Sandru

Lepa Brena ostala bez snajke: Viktor Živojinovic ostavio Sandru
Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor Živojinović ponovo je slobodan.

 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je raskinuo vezu sa Sandrom Miljaković nakon dvije godine zabavljanja.

U prilog tome svjedoči i činjenica da je Brenin sin sa Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, ali se i dalje prate na ovoj društvenoj mreži. Ali to nije sve. Živojinović je sa porodicom ostao na Crnogorskom primorju, gdje uživa na jahti, dok je njegova sada već bivša draga s prijateljima bila na festivalu Egzit u Novom Sadu.

Inače, ovo nije prvi put da njih dvoje imaju turbulentan period u vezi.

Prije godinu dana je Sandra ostavila Viktora zbog toga što mu je navodno u telefonu našla poruke koje je razmenjivao s drugom djevojkom.

Nesuglasice su uspjeli da prevaziđu i doskoro ih nisu imali. Oboje su putovali po svijetu i svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije sa egzotičnih destinacija, ali i izlazaka po prestonici.

Međutim, nevolje u raju su nastale nakon nedavne proslave u jednom restoranu u Beogradu gdje su njegova majka i Saša Popović organizovali žurku povodom povlačenja iz “Granda”.

Tada su bili zajedno i ništa nije ukazivalo da će se samo nekoliko dana nakon toga razići. Ako je suditi po fotografijama koje Sandra objavljuje na društvenim mrežama, ona se odlično provodi sa prijateljima. Da li će se pomiriti ili ne, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Prema Kurirovim saznanjima, ostali su u korektnom odnosu.

Viktor je nedavno objasnio kako izgleda njihova veza:

“Želim prvo sebe da ostvarim kao Viktora Živojinovića, pa ću onda da pravim i svadbu i decu. Imam 22 godine, a ljudi bi već da me žene. U vezi mora da postoji mnogo poštovanja i međusobne iskrenosti. To je jedini uspeh za neku vezu”, govorio je Viktor za medije kada su ga novinari pitali o tome da li planira sa Sandrom brak.

 

Izvor: bl-portal

Categories: Zabava