(FOTO) SLAVAN, BOGAT, A VERAN! Pevač se u svoju suprugu se zaljubio u srednjoj školi, a njihova ljubav traje punih 40 GODINA

(FOTO) SLAVAN, BOGAT, A VERAN! Pevač se u svoju suprugu se zaljubio u srednjoj školi, a njihova ljubav traje punih 40 GODINA

Legendarni pevač Džon Bon Džovi i njegova supruga Dorotea osvetlili su obraz instituciji braka koja je danas, posebno u zvezdanim krugovima, na klimavim nogama. Rok zvezda i njegova srednjoškolska ljubav i nakon 40 godina – jedno drugome dovršavaju rečenice i slave ljubav. Koja je njihova tajna.

Slavni muzičar otvorio je dušu za People i progovorio o svom 31-godišnjem braku u kojem su on i voljena supruga podigli svoje četvoro dece. Na pitanje kako su uspeli da održe bračnu sreću frontmen grupe Bon Džovi odgovara: ‘Uzajamnim poštovanjem’.

‘Zajedno smo odrastali i stasali. I zaista se volimo. Još uvek volimo da provodimo vreme zajedno’, rekao je pevač, na šta se njegova voljena Dorotea, s kojom ima 27-godišnju ćerku Stefani i trojicu sinova, 25-godišnjeg Džesija, 18-godišnjeg Džejkoba i 16-godišnjeg Romea, nadovezala kako je u svom suprugu oduvek videla potencijal za brak.

Svih ovih godina Bon Džovi i Dorotea su vrlo bliski i funkcionišu skladno te su, kako i sami kažu, vodili sve samo ne tipične rok-and-rol živote. Uprkos svetskim turnejama i milionima obožavateljki, Bon Džovi je ostao prizemljen i veran svojoj voljenoj s kojom je razvio poseban, neraskidiv odnos.

Naporno radimo, ali i uživamo jedno u drugome te nikada nismo pali u klopku kojih je estradni put prepun. Tokom godina svedočili smo da se upravo to događalo bliskim ljudima oko nas, kao i ljudima koje slabije poznajemo. To je samo moj posao, a on me ne čini osobom kakva jesam. Pišem pesme i igrom slučaja sam jako dobar u izvođenju istih – i to je to’, rekao je skromni Bon Džovi koji nije dozvolio da ga slava promeni kao osobu ili navede na pogrešan put.

Bon Džovi se polako vraća nastupima, s maskom na licu i voljenom suprugom pored sebe. ‘Najsrećniji sam ako mogu da radim ono što volim i pritom da budem uz svoju porodicu i da svet učinim barem malo lepšim mestom’, zaključio je muzičar.

Categories: Zabava