EKSKLUZIVNO! Ljupka i general Simić OČI U OČI! Pevačica mu uputila VRLO ŠKAKLJIVO PITANJE, on joj bez USTEZANJA ODGOVORIO! NJOJ OČI PUNE SUZA (FOTO)

EKSKLUZIVNO! Ljupka i general Simić OČI U OČI! Pevačica mu uputila VRLO ŠKAKLJIVO PITANJE, on joj bez USTEZANJA ODGOVORIO! NJOJ OČI PUNE SUZA (FOTO)

Ljupka Stević je danima u žiži javnosti jer je „uhvatila“ dečka Dragišu Simića da je vara, te je iz revolta razlupala njegova dva automobila i okončala njihovu romansu koja je trajala 10 godina.

Pevačica je sa suzama u očima priznala kako se posle svega oseća.

– Sada je sedmi ili osmi dan, ja sam totalno na izmaku snage i dajem poslednji atom snage da se izborim sa ovom situacijom i da čvrsto stojim iza svojih postupaka. Da mogu da vratim vreme sve bih uradila isto. Ne stidim se ljubavi, ali me je sramota svega što se dogodilo – rekla je Ljupka.

– Išla sam da se ispovedim. Htela sam da izbacim iz sebe. Bilo je tu depresije, osetila sam potrebu da postim i da se ispovedim. Zašto ne bih tražila Božju pomoć da me odvede na pravi put – rekla je ona.

Stevićeva je potom otkrila i da li žali što sa generalom Simićem nije dobila dete.

– Mislim da je Bog tako odlučio. Bog je tako hteo, a ja sam sigurna da ću pronaći svoju sreću – rekla je ona sa suzama u očima.

U emisiju se uključio i general Dragiša Simić koji je istakao da više neće da se oglašava povodom ove teme, a onda ispričao detalje incidenta koji se dogodio pre nekoliko dana.

– To je uradila u naletu besa. Ja je ne teretim. Što se tiče događaja, sve se videlo, ja neću da govorim ništa – rekao je general Simić, a potom mu je Ljupka uputila veoma škakljivo pitanje:

– Jesu li njemu oprostili? (prenela je voditeljka pitanje Simiću) aludirajući na njegovu suprugu.

– Pa verovatno, ko treba oprostiće – istakao je Dragiša Simić.

 

Categories: Region