Se*s skandal trese Ameriku, Bajdenov sin, gole žene i pas!

Se*s skandal trese Ameriku, Bajdenov sin, gole žene i pas!

Sin američkog predsednika tema je svih američkih medija zbog navodnog seks snimka koji je isplivao u javnost.

Dve udarne emisije Foks Njuza u četvrtak uveče prikazale su eksplicitne fotografije iz navodnog seks snimka Hantera Badena, sina predsednika Amerike Džoa Bajdena. Džoš Bosvel iz Dejli Mejla pridružio se Takeru Karlsonu nakon pisanja teksta o tome „šta NIJE BILO u knjizi Hantera Bajdena“.

Na prvoj fotografiji navodno je prikazan Hanter na leđima dok dve gole žene sede na njemu, a na krevetu se nalazi i pas. Na drugoj emitovanoj fotografiji navodno se vidi nasmešeni Hanter dok vuče ženu za kosu. Bosvel je to opisao kao „prilično uznemirujuće“.

Hanter – koji je nedavno objavio memoare, „Beautiful Things“ – otvoreno je pisao o svojoj borbi sa zavisnošću od droga i kako se oporavio.

Bajden, 51-godišnji pravnik, je na 255 stranica knjige, za kojom već vlada pomama i jagma, piše o svojoj zavisnosti od droga i alkohola ali i o tragedijama koje su ga zadesile – smrti majke i brata Boa. U autobiografiji, Bajden piše o tome kako je alkohol prvi put probao kao 8-godišnjak kada se dočepao čaše šampanjca na žurci kojom je njegov otac slavio ponovnu pobedu na izborima za Senat. Prvi put se napio kao 14-godišnjak, a za vreme studija na Džordžtaunu i Jejlu se nije ni treznio.

Prijavio se na odvikavanje kada je već bio otac troje dece ali je pokleknuo u avionu, kada je od stjuardese naručio koktel i do kraja leta slistio još tri. Ne krije da je uvek bio sklon alkoholu ali kaže da ga je definitivno dotukla smrt starijeg brata Boa, državnog tužioca koji je kao 46-godišnjak preminuo od glioblastoma, zloćudnog tumora mozga.

Tada mu se definitivno raspao brak: i to zbog veze sa udovicom pokojnog brata, koja je jedina, kako je izjavio, mogla da razume njegovu tugu i bol. Uz to se navukao i na kokain i na njegov mnogo jeftiniji derivat krek koji je kupovao na ulici, a njegova dilerka je bila sredovečna beskućnica, čije ime u knjizi nije želeo da objavi. Hanter je izjavio da se nada da će mu se nakon objavljivanja knjige javiti – ako je još živa – da joj pomogne, što smatra svojom misijom.

(Mondo)

Categories: Svijet