Uzmite od svih pare pa izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti

Uzmite od svih pare pa izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti

– Ne zaboravite, važan je svaki glas. Ostalo nam je još samo nekoliko dana do trenutka kad Republika Srpska konačno može da se oslobodi tereta ove vlasti, koja nas već godinama drži kao taoce, ali to se neće desiti samo od sebe – potrebno je da glasate.

Ovo je poruka Miloša Stanišića i glasačima, ali i svima koji se premišljaju da li da izađu na izbore ili se plaše da zaokruže bilo koje opoziciono ime, jer su ucijenjeni poslom.

„Želite li da živite još četiri godine u međusobnim prepucavanjima SNSD, SDA i HDZ kad su na redu životna pitanja, ali i da gledate zagrljaje kad se lako dogovore o podjelama fotelja. Zašto dogovora nema kad treba uvesti mjere zaštite stanovništva od poskupljenja, a kad se raspisuju konkursi za podobne nema nikakvih problema, sve ide kao po loju?“, upitao je Stanišić.

On je apelovao na ljude da izađu u što većem broju na izbore u nedjelju, 2. oktobra i da je to jedini put za konačno oslobođenje i normalan život.

„Niko ne može da zna za koga ste glasali, lažu vas kad vam kažu da znaju. Izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti“, poručio je Stanišić.

 

(BN)

Categories: Uncategorized