UZ RAKIJU SLAVE KRAJ KOALICIJE S DODIKOM, Nešić: Dobrog sam zdravlja, evo i zašto

UZ RAKIJU SLAVE KRAJ KOALICIJE S DODIKOM, Nešić: Dobrog sam zdravlja, evo i zašto

Nakon što je Predsjedništvo DNS odlučilo da istupi iz koalicije sa strankom Milorada Dodika, uslijedile su čestitke, poljupci, rukovanje i nazdravljanje rakijom.

U prostorijama stranke se okupilo tridesetak članova rukovodstva i veterana DNS, koji su čekali red da čestitaju predsjedniku stranke Nenadu Nešiću, na, kako kažu, “hraboj odluci”.

Uslijedile su zdravice uz rakiju, i konstatacije tipa: “sad valja zapeti, čeka nas mnogo posla”.

I tokom sjednice nekoliko puta su se mogli čuti aplauzi i glasan smijeh, što svjedoči da je, kako su nam potvrdili neki članovi Predsjedništva DNS, “stvar odavno prelomljena” i da je danas samo donesena i formalna odluka o raskidu koalicije.

Nakon što je, po okončanju sjednice, Nešić obznanio da DNS istupa iz koalicije sa SNSD i ide u opoziciju, novinari su ga pitali za – zdravlje.

Na pitanje kako se sada osjeća i kakvo mu je zdravstveno stanje, nakon što je prije dva dana “iz zdravstvenih razloga” podio ostavku na poziciju v.d. direktora “Puteva RS”, Nešić je odgovorio da više nema zdravstvenih problema.

– Sad sam dobro, uostalom imam odličan ljekarski tim, evo iskusni doktor je uz mene – rekao je Nešić, pokazujući na člana Predsjedništva DNS dr Duška Ivića iz Prijedora.

(srpskainfo)

Categories: BiH