Luka Jović dio posla vrijednog 100 miliona evra

Luka Jović dio posla vrijednog 100 miliona evra

U Inter će preći Luka Jović uz doplatu od oko 60 miliona evra.

Italijanski mediji pišu da je posao vredan 100 miliona evra, Jović i dodatak u novcu za Lautara koji je protekle sezone bio jedan od najboljih napadača Serije A, piše Blic Sport.

Mediji u Milanu tvrde da je argentinski napadač već dogovorio i uslove sa “kraljevskim klubom” u kom će godišnje zaraditi 8.000.000 evra.

Martinez je bio povezivan sa Barselonom u prethodnom periodu, ali je zbog katastrofalnog stanja u katalonskom timu stvar propala te je situaciju iskoristio Real.

Navijači milanskog tima su se nadali da se radi o pregovorima o ostanku i novim uslovima, pristalice Barselone da se stvar ipak pomjerila sa mrtve tačke, dok su najbolje prošli očigledno u Madridu.

Sredinu će nakon ovog posla promjeniti i srpski napadač Luka Jović. Činilo se da će nakon ovog leta ipak ostati u Realu poslije puno priče o selidbi, ali bi dolaskom Martineza znatno manje prostora ostalo za Srbina koji je bitan dio transfera jer će se preko njega Madriđani rasteretiti dijela troškova.

Nedavno se pojavila priča kako je Zinedin Zidan oduševljen napretkom srpskog reprezentativca ovog ljeta, ali je ipak odlučio da mu ne da šansu.

Ovog ljeta je već jedan Srbin bio veliko pojačanje Intera – Aleksandar Kolarov.

(Sport Blic)

Categories: Sport